PUUR THEE MELANGES

 

* DE PUUR THEE MELANGES ZIJN MIJN EIGEN UNIEKE RECEPTEN DIE IK als HERBORIST ZELF BEDACHT EN GEMAAKT HEB met veel LIEFDE EN BIOLOGISCHE ingrediënten .

 

* SOMS ONTSTAAN MIJN PUUR THEE MELANGES vanuit een behoefte die er ontstaat of vanuit  een vraag, maar ze worden altijd gemaakt vanuit een pure intentie. 

 

* ALLE MELANGES WORDEN MET LIEFDE door mij gemaakt en in ons Atelier ingepakt zodat je er thuis van kunt genieten of het weg kan geven. Je mag ook met jouw eigen verpakkingsmateriaal komen zodat ik het hier kan vullen. 

 

* HET FIJNSTE aan mijn werk is dat ik MENSEN BLIJ MAG MAKEN MET MIJN VERSCHILLENDE thee SMAKEN en SOORTEN zoals de KRUIDENTHEE (INFUSIE), ZWARTE THEE, GROENE THEE EN ROOIBOS melanges

 

* DE MELANGES ZIJN TE KOOP IN ZAKJES, GLAZEN POTJES EN in vierkante BLIKJES.

 

PUUR BESSENROOD THEE (ROOIBOS)

EEN VERKWIKKENDE EN FRISSE THEE MET ROOIBOS,CRANBERRY, aroniabes, APPEL, HIBISCUS, BRAMENBLAD, AARDBEI, SINAASAPPELSCHIL, FRAMBOZENBLAD EN biologisch aroma

 

PUUR BLIJ EI THEE (KRUIDEN) NIEUW!

HIER WORD JE BLIJ VAN, een heerlijke zachte thee om jezelf mee te verwennen:)

EEN COMBINATIE VAN HENNEP, KURKUMA, DUIZENDBLAD EN KANEEL, echt heerlijk verfrissend en verzachtend tegelijk

 

PUUR BLOSJES THEE (GROENE THEE)

HEERLIJK GEURENDE EN BLOEMIGE JASMIJN THEE MET ROOSJES; DAAR KRIJG JE BLOSJES VAN 

 

PUUR BOSWEELDE THEE IN SAMENWERKING MET KWEKERIJ ARBOREALIS (KRUIDEN)

EEN AANGENAME WANDELING DOOR HET VOEDSELBOS WAARBIJ JE PROEFT VAN DE SMAKEN: APPEL, VLIERBESSEN, BERKENBLAD, LINDEBLOESEM, SPARRENNAALDEN, FRAMBOOSBLAD, VLIERBLOESEM EN ROZENBLAADJES

 

PUUR FAMILIE THEE (ZWARTE THEE) NIEUW!

ZWARTE THEE MET NOSTALGISCHE SMAKEN VAN VROEGER EN VAN SAMENZIJN EN IETS MET THEELICHTJES en theepottenšŸ«– met de zachte KORAKUNDAH (zwarte thee), FENEGRIEK, ANIJS, APPEL EN JASMIJN. 

 

PUUR FRIS & FRUITIG THEE (GROENE THEE)

GROENE SENCHA MET DE VERKWIKKENDE SMAAK VAN FRAMBOOS, AARDBEI, HIBISCUS, SINAASAPPELSCHIL, APPEL, BRAMENBLAD EN BIOLOGISCH AROMA

 

PUUR GAAT WEL WEER OVER THEE (KRUIDEN)

EEN ZACHTE KRUIDEN THEE MET SALIE, RODE KLAVER, PEPERMUNT, CITROENMELISSE, HOP, VROUWENMANTEL, DUIZENDBLAD, ROZENBLOESEM EN MARJOLEIN. KAN OOK ONDERSTEUNEND WERKEN BIJ DE OVERGANG.

 

PUUR GELUKS THEE (KRUIDEN)

PRACHTIGE FRISSE EN PITTIGE SMAKEN GEMENGD IN DEZE BIJZONDERE THEE MET GEMBER, SINAASAPPEL, KURKUMA, KANEEL, KARDEMOM EN GOUDSBLOEM. DEZE THEE IS WAT PITTIGER MAAR HEEFT TOCH EEN FRISSE AFDRONK DOOR DE KURKUMA EN SINAASAPPEL.

 

PUUR GUUR THEE (ROOIBOS)

OPWEKKENDE THEE MET EEN PITTIGE AFDRONK MET ROOIBOS, TULSI, HONEYBUSH, APPEL, KANEEL, CHILIPEPER EN SINAASAPPELSCHIL.

 

PUUR KNUS THEE (KRUIDEN)

DEZE VERWARMENDE THEE IS GEMAAKT MET SINAASAPPELSCHIL, KANEEL, TULSI, APPEL EN ROZENBOTTEL.

 

PUUR KOMT WEL GOED THEE (KRUIDEN MET ZWARTE THEE)

EEN ECHT KRUIDIGE EN EEN BEETJE HARTIGE THEE MET BRANDNETEL, CITROENSCHIL, CITROENVERBENA, CICHOREIWORTEL, PU ERH THEE(ZWARTE THEE), PAARDEBLOEMWORTEL EN GULDENROEDE.

 

PUUR LIEFDE THEE (KRUIDEN)

THEE OM VERLIEFD OP TE WORDEN MET FRISSE PEPERMUNT ALS HOOFDSMAAK EN IN EEN DANSJE MET CITROENMELISSE, CITROENVERBENA, GOUDSBLOEM, DUIZENDBLOEM, ROZENBLOESEM EN KORENBLOEM.

 

PUUR LOSLATEN THEE (ZWARTE THEE)

HEERLIJK ZACHTE PU ERH THEE IN GEZELSCHAP VAN APPEL, SINAASAPPELSCHIL, HIBISCUS, GOJIBES, ARONIABES, BRAMENBLAD, FRAMBOZEN, AARBEIEN EN BIOLOGISCH AROMA.

 

PUUR MAAN THEE (KRUIDEN)

LEKKER ONTSPANNEN MET DEZE THEE DIE GEMAAKT IS MET KAMILLE, LAVENDEL, PEPERMUNT, CITROENVERBENA, VALERIAANWORTEL EN KORENBLOEM ZZZZZZZZ

 

PUUR MAGISCHE THEE (KRUIDEN)

LAAT JE BETOVEREN DOOR DEZE THEE DIE IK GEMAAKT HEB MET HIBISCUS, ZWARTE BESSSENBLAD, BERKENBLAD, FRAMBOZENBLAD EN ROZENBLOESEM.

 

PUUR OPGELUCHT THEE (KRUIDEN)

DE GEUREN VAN DENNENAALDEN EN TIJM GEMENGD MET DE SMAAK VAN ZOETHOUT GEVEN DEZE THEE EEN OPWEKKEND KARAKTER. SPARRENNAALDEN, ZOETHOUTWORTEL, HEEMSTWORTEL, TIJM, PEPERMUNT.

DEZE THEE KAN OOK GEBRUIKT WORDEN VOOR ZERE KEELTJES EN KAN ONDERSTEUNEN BIJ VERKOUDHEID.

 

PUUR OPKIKKER THEE (KRUIDEN)

OPWEKKENDE EN VERWARMENDE THEE DIE ONDERSTEUNENED KAN WERKEN VOOR DE SPIJSVERTERING MET GEMBER, VENKEL, STERANIJS, ANIJS, CICHOREI, CITROENVERBENA, PEPERMUNT, DUIZENDBLOEM, CITROENGRAS, TULSI EN KAMILLE.

 

PUUR SLAAPMUTSJE THEE (KRUIDEN)

DEZE LICHT FRIS ZOETIGE THEE KAN ONDERSTEUNEND WERKEN OM LEKKER DOOR TE SLAPEN. GEMAAKT MET PEPERMUNT, HAVER, SLAAPMUTSJE, CITROENMELISSE, PASSIEBLOEM EN KORENBLOEM.

 

PUUR VERWEN THEE (KRUIDEN)

GEZELLIG THEETJE MET EEN LICHTE MUNTSMAAK MAAR VOORAL MET EEN ZACHTE ZOETIGE AFDRONK DOOR DE BOSVRUCHTEN. GEMAAKT MET CITROENMELISSE, LAVENDEL, ROZENBLOESEM, PEPERMUNT, VROUWENMANTEL, APPEL, HIBISCUS, BRAMENBLAD, SINAASAPPELSCHIL, FRAMBOOS, AARDBEI EN BIOLOGISCH AROMA.

 

PUUR VOETJES OP DE BANK THEE (ZWARTE THEE)

DE NAAM ZEGT HET AL; LEKKER EVEN NIKS EN MOMENTJE VOOR JEZELF OF SAMEN. DEZE ZWARTE THEE IS GEMAAKT MET ASSAM, SINAASAPPELSCHIL EN ROZENBLAADJES. 

 

PUUR VOETJES IN 'T GRAS THEE(GROENE THEE)

WAAN JEZELF IN DE NATUUR MET DEZE HEERLIJKE ZACHTE THEE DIE IK GEMAAKT HEB MET JASMIJN, GROENE SENCHA, SINAASAPPELSCHIL, MORINGA (WONDERBOOM), CITROENVERBENA EN ROZENBLOESEM.

 

PUUR VOLLE MAAN THEE (KRUIDEN)

DIT IS HET STOERE ZUSJE VAN DE PUUR MAAN THEE MET DEZELFDE INGREDIENTEN, MAAR DAN NOG MET EXTRA HOP VOOR DE ULTIEME ONTSPANNING.

 

PUUR VRIENDEN THEE (KRUIDEN THEE)

DE SMAKEN VAN GEMBER, VLIERBLOESEM, SINAASAPPELSCHIL, KORENBLOEM EN FRAMBOOSBLAD ZULLEN JE OMARMEN ALS EEN VRIENDSCHAP.

 

PUUR ZON THEE (KRUIDEN THEE)

STRALEND FRISSE CITRUSFEEST MET CITROENVERBENA, CITROENSCHIL, CITROENMELISSE, CITROENGRAS, LIMOENSCHIL, CITRUSBLAD, GOUDSBLOEM EN EEN VLEUGJE PEPERMUNT.