MIJN GIETIJZEREN THEEPOTTEN ZIJN TE KOOP BIJ MIJN PUUR THEE ATELIER OF OP EEN VAN DE VELE MARKTEN WAAR IK STA (kijk onder kopje waar te koop en markten)

 

DEZE KLEURRIJKE GIETIJZEREN THEEPOTTEN BLIJVEN HEERLIJK LANG WARM als je ze goed VOORVERWARMD MET GEKOOKT  WATER en ze zien er ook nog eens prachtig uit. In elke theepot zit altijd een theezeefje zodat je lekkere losse thee kunt drinken.

 

GEBRUIKSAANWIJZING zodat de thee lang warm blijft:
Doe gekookt water voor de helft in de theepot, laat even staan terwijl je een dansje doet :) en giet dan het water weg! Nu is de theepot klaar om jouw thee in te zetten. Let erop dat de theepot heel warm wordt aan de onderkant.

Ik heb ook  BIJPASSENDE gietijzeren ONDERZETTERS of gietijzeren THEELICHTJES als je het gezellig vindt om jouw theepot op een theelichtje te zetten.

De theepotten kunnen ook op een HOUTKACHEL, EEN PALLETKACHEL of op INDUCTIE  gezet worden, maar zorg er altijd voor dat er water of thee inzit als je de gietijzeren theepot op een hittebron zet!

 

DE THEEPOTTEN ZIJN ER VANAF 300 ML TOT EN MET 1,6 LITER EN IN HEEL VEEL VERSCHILLENDE KLEUREN, MATEN EN VORMEN. Mocht je interesse hebben in een theepot dan kan ik altijd een getailleerde foto sturen 

Verder verkoop ik T-SACS NR. 1, 2, EN 3 en RVS THEEZEEFJES en MAATSCHEPJES.

 

Deze theepot met de grote bloem (links) is donker groen en er kan 1,2 liter in.

De theepot hierboven is een petrol kleur en daar kan ook 1,2 liter in.

In deze citroengele theepot kan 1 liter in en de zwarte en witte theepot met de streepjes hier rechts kan 1,2 liter in

In deze theepot met bamboe afdruk kan 8oo ml